Tickets naar Polen

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Het uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen biedt eindeloos veel mogelijkheden om op je Europese bestemming te geraken. Daarbij kun je kiezen tussen lijndiensten en chartervluchten.

  • Zo brengt de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM je dagelijks rechtstreeks van Amsterdam naar Gdansk, Krakau, Poznan, Warschau en Wroclaw.
  • Wil je gebruik maken van de vluchten van Air France, dan stap je over in Parijs.
  • Met het Poolse Lot vlieg je, met een overstap in Warschau, naar Gdansk, Krakau, Mazurië, Lodz, Poznan, Szczecin en Wroclaw.
  • Met Transavia vlieg je op en neer naar Krakau.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.