Vliegtickets naar Scandinaviƫ

Door de goede samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Uiteraard houden wij speciale aanbiedingen goed in de gaten. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht.

Kies de vlucht die bij je past

Naast prachtige rondreizen regelen wij met plezier de internationale vliegtickets voor je. Zo breng je de hele reis onder bij YourWay2GO. Wel zo gemakkelijk. Mocht er iets wijzigen aan je vluchtschema, of als je vlucht is vertraagd, dan kunnen wij je daarbij helpen. Wij zorgen ervoor dat alles goed op elkaar aansluit.

Door de jarenlange samenwerking met verschillende luchtvaartmaatschappijen kunnen wij aantrekkelijke tarieven aanbieden. Informeer daarom altijd bij ons voor een passende vlucht. Vliegtickets kunnen wij alleen in combinatie met bouwstenen en/of rondreizen aanbieden.

Wil je dat wij je vlucht voor je organiseren? Geef dat dan aan bij het samenstellen van je reis, en wij checken de speciale aanbiedingen bij het regelen van een passende vlucht.

Hoe kom je er?

Het uitgebreide netwerk van luchtvaartmaatschappijen biedt veel mogelijkheden om op je Scandinavische bestemming te geraken. Daarbij kun je kiezen tussen lijndiensten en chartervluchten.

  • Zo brengt Transavia je rechtstreeks van Eindhoven naar Stockholm en van Amsterdam naar Helsinki.
  • KLM vliegt rechtstreeks naar Oslo, Bergen, Stockholm, Göteborg, Linköping, Växjö en Helsinki en werkt samen met lokale partners, zoals het Noorse Widerøe, zodat ook andere bestemmingen eenvoudig met een overstap te bereiken zijn. Wil je naar Malmö, dan kun het beste op Kopenhagen vliegen. Daar stap je op de trein die je over de Öresundsbrug in 22 minuten naar Malmö brengt. De trein vertrekt elke 20 minuten.
  • Met Scandinavian Airlines (SAS) zijn er dagelijkse rechtstreekse verbindingen van Amsterdam naar Oslo, Stockholm en Göteborg. SAS vliegt ook rechtstreeks van Brussel naar Oslo en Stockholm.
  • Finnair brengt je rechtstreeks vanuit Amsterdam en Brussel naar Helsinki.
  • Brussels Airlines brengt je in een handomdraai rechtstreeks van Brussel naar Göteborg, Oslo en Helsinki

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.

Duurzaam op reis

Wij houden van onze planeet. Daarom compenseren wij standaard de CO2 uitstoot van je vliegreis. Lees meer op feeling responsible.

Draag jouw steentje bij door, waar mogelijk, rechtstreeks naar jouw bestemming te vliegen. Hoe minder je opstijgt en landt, hoe minder CO2.

Ook voor je vliegtickets ben je bij YourWay2GO aan het goede adres.