Overnachten in Thailand

Tijdens je reis door Thailand overnacht in je hotels van verschillende kwaliteit. YourWay2GO maakt gebruik van comfortabele, middenklasse hotels. In de hotels in Thailand is het ontbijt inclusief. Voor de overige maaltijden kun je in Thailand prima terecht in de vele restaurants, die vaak op loopafstand van het hotel te vinden zijn.

Welke accommodatie past bij jou?

Tijdens je reis door Thailand overnacht in je hotels van verschillende kwaliteit. YourWay2GO maakt gebruik van comfortabele, middenklasse hotels. Je kamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Naast middenklasse hotels is het ook mogelijk om je verblijf te upgraden naar luxere accommodaties (3/4 sterren). Deze hotels beschikken vaak over meerdere faciliteiten, zoals een restaurant en zwembad.

In de hotels in Thailand is het ontbijt inclusief. Voor de overige maaltijden kun je in Thailand prima terecht in de vele restaurants, die vaak op loopafstand van het hotel te vinden zijn.

In de grote steden overnacht je vaak in een hotel dat op korte afstand van de belangrijkste bezienswaardigheden is gelegen. Zo overnacht je bijvoorbeeld in Bangkok in de wijk Banglamphu in de buurt van onder andere Khao San Road, met vele restaurants en winkels.

Verblijven op een bijzondere plek

Op sommige plaatsen overnacht je midden in de natuur. In Khao Sok Nationaal Park overnacht je bijvoorbeeld in een bungalow nabij het nationale park, midden in het tropisch regenwoud, aan de rivier. Op Koh Pha Ngan kun je verblijven in een bungalow in een mooie tuin bij een prachtig strand.

In Kanchanaburi heb je de mogelijkheid om te overnachten in de sfeervolle Jungle Rafts, een flaotel (drijvend hotel) met eenvoudige huisjes op een prachtig plekje in een bocht in de Kwai rivier. Wil je liever iets luxer slapen? Verblijf dan in ons sfeervol tentenkamp van Hin Tok. Dit tentenkamp is gelegen op een prachtige locatie, midden in de natuur, met uitzicht op een rivier. Terwijl je geniet van de rust en de natuur, kom je misschien wel tot het besef dat dit één van je meest bijzondere overnachting in Thailand kan zijn.