Excursies in Thailand

Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag! Tijdens je bezoek aan Bangkok kun je een leuke fietsexcursie maken. Of leer de kneepjes van de Thaise keuken tijdens een workshop koken in Chiang Mai. In Thailand is zoveel mogelijk!

Welke excursie past bij jou?

Bij alle rondreizen vermelden wij welke excursies mogelijk zijn. In een aantal bouwstenen en rondreizen zijn de excursies inclusief. Je kunt geheel naar eigen wens excursies toevoegen aan je reis of eruit halen. Uiteraard adviseren wij je graag!

Samen met onze lokale agent streven wij ernaar om duurzame excursies aan te bieden. YourWay2GO biedt daarom geen dieronvriendelijke excursies aan, zoals olifantenritjes en dierenshows.

Tijdens je bezoek aan Bangkok kun je een leuke fietsexcursie maken, onder begeleiding van een gids. Ontdek de uitgestrekte groengebieden rondom Bangkok. Of leer de kneepjes van de Thaise keuken tijdens een workshop koken in Chiang Mai. In Thailand is zoveel mogelijk!

YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.