Onze reisspecialisten

Onze reisspecialisten zijn reizigers pur sang en hebben van hun passie hun job kunnen maken. Samen hebben ze de hele wereld gezien en ze delen graag hun reiservaringen. 

Danilo zou dit jaar werken bij onze lokale agent in Colombia. Helaas moet hij deze unieke reis- en werkervaring uitstellen vanwege corona. Ontdek hier welke mooie reizen hij wel al gemaakt heeft. 
Als je momenteel kon reizen, waar zou je dan zijn? Slechts één man antwoord met reizen in de tijd. Klik hier voor de reiservaringen van Arjo.
Als kind van een hippie is wereldreizen reisspecialist Sanne met de paplepel ingegoten. Als 19-jarige reisde zij al met haar walkman en Lonely Planet voor een half jaar door Azië, vijf jaar later zeilde ze van Argentinië naar Antarctica.
Reisspecialist Jop vertrok op 19-jarige leeftijd op reis naar Jordanië, Syrië, Libanon, Bahrein, Qatar, Israël en Egypte. Ontdek hier meer over Jop zijn waanzinnige avonturen en toekomstige reisplannen. 
Zeg je bij ons Madagascar, dan zeg je Iwein. Maak kennis met de reiservaringen van een rasechte afrikanofiel
Product Manager Mariëlle blikt terug op één van haar meest bijzondere reizen en legt ons uit wat zij zo leuk vindt aan individueel reizen.
Reizen naar Costa Rica en Nicaragua is momenteel helaas niet mogelijk door het coronavirus. Om in wereldse sferen te geraken, maakt Thomas dan maar het heerlijke Peruaanse pisco sour
Nausikaä is geboren met het reisgen en heeft een groen hart. Hier neemt ze ons mee naar het mysterieuze China en op homestay in Kirgizië
Bo is een wereldreizigster in hart en nieren... Op 3-jarige leeftijd maakte Bo al haar eerste verre reis naar Thailand en daar zijn door de jaren heen vele bestemmingen bijgekomen.