Dromen over Cuba

Onze individuele rondreizen door Cuba zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Zij hebben per oldtimer de straten van Havana verkend, zijn te paard langs de mogotes van Viñales gereden en hebben mooie wandeltochten gemaakt in de Sierra Maestra. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Cuba? Lees dan snel verder!

Sfeervol Cuba

Wil jij een sfeerimpressie krijgen van het mooie land en de mensen in Cuba, bekijk dan eens deze video:

7x de leukste excursies in Cuba

Reisspecialiste Rosanne reisde in juni met YourWay2GO naar Cuba. Zij deelt de leukste excursies van haar reis graag met je, van een oldtimer tour tot een cocktail workshop en het beklimmen van de hoogste berg van Cuba.

"Vanuit het koffiemuseum rijden we met de truck naar het startpunt van onze wandeling. In een uurtje wandelen we langs een prachtig smal wandelpad door de groene omgeving naar beneden. Uiteindelijk komen we aan bij een natuurlijk zwembad en daar zwemmen we een uur om lekker af te koelen."

Lees meer >

9x de beste tips voor jouw Cuba reis

Ben jij van plan om naar Cuba te reizen? Lees dan de ultieme reistips voor Cuba welke reisspecialiste Rosanne voor je op een rij zette, van de leukste accommodaties tot de tofste excursies en de heerlijkste plekjes om te eten.

"Als je in een casa particular verblijft, neem dan iets mee voor de eigenaar van de casa: shampoo wordt bijvoorbeeld erg gewaardeerd. Zelf had ik bodylotion meegenomen."

Lees meer >

Droomreis door Cuba: Jeroen en Jan's reiservaring

Reizigers Jeroen en Jan zijn net terug van hun droomreis door Cuba. Ze bezochten in 3 weken 11 steden, met een goede afwisseling tussen grote steden, mooie natuur en ook wat dagen aan een mooi Caribisch strand ter ontspanning.

"Bij aankomst in iedere Casa werden we netjes ontvangen. Soms in het Engels, maar meestal in het Spaans, want de meeste Cubanen spreken geen woord Engels. Met handen en voeten ging het gelukkig wel vrij vlot. Onderweg leerden we wat Spaanse woordjes, zodat de communicatie steeds beter ging."

Lees meer >