Reisverslagen over India

Onze collega's op reis naar India

Bij YourWay2GO werken reisspecialisten met jarenlange reiservaring in alle uithoeken van de wereld. Elk jaar maken we mooie reizen en zo breiden we onze reiskennis steeds verder uit. We reizen niet alleen veel privé maar we combineren ons werk ook met studiereizen die speciaal worden afgestemd op ons aanbod. 

Hieronder lees je de reisverslagen van collega's Lana en Mariëlle. Zij reisden beiden meerdere keren naar het prachtige India en schreven en reisverslag.

Reisverslag Mariƫlle - Tijgers spotten in India

Wilde tijgers spotten in India, wie wil dat nou niet? In Ranthambore Nationaal Park heb je een goede kans om de koning van de jungle te bewonderen.

Onze collega Mariëlle ging op safari.

Lees meer

Reisverslag Lana - Rondje Noord-India

Lana bezocht in het kader van een studiereis de pareltjes van Noord-India.

Ze reisde o.a. door Rajasthan en zag eindelijk een lang gekoesterde droom in vervulling gaan; een bezoek aan de Taj Mahal.

Lees meer
YourWay2GO en derden gebruiken cookies (en andere technieken) om de website te analyseren, deze gebruiksvriendelijker te maken, social media aan te kunnen bieden en u op en buiten de website relevante aanbiedingen te tonen. Door gebruik te maken van de site, stemt u hiermee in . Meer lezen.