Dromen over Kirgiziƫ

Onze individuele rondreizen door Kirgizië zijn met zorg samengesteld door onze landenspecialisten. Op deze pagina delen onze reisspecialisten en reizigers hun mooiste reisherinneringen en ervaringen. Ben jij benieuwd naar hun reisvideo's, ervaringen en tips voor je reis naar Kirgizië? Lees dan snel verder!

Magisch Son Kul

Nadat de sneeuw is gesmolten komt het sprookjesachtige meer Son Kul opnieuw tot leven. Het verblijf in een yurt aan de oevers van het meer is een bijzondere ervaring.

"Kleine slingerweggetjes over immense bergmassieven en door diepe dalen brengen je naar Son Kul (3016m)."

Lees meer >

Kirgiziƫ: homestay en duurzaam

Bij duurzaamheid denkt men vaak aan het reduceren van plastic afval, het compenseren van CO2 en dergelijke. Het kan ook betrekking hebben over hoe je omgaat met de lokale bevolking

Soms vergeten we dat we te gast zijn in een cultuur met heel andere omgangsvormen. Lees hier een aantal do's and don'ts.

Lees meer >

Wandelingen op maat

Of het nu een ontspannen dagje langs een kabbelend riviertje in de bossen betreft, een meerdaagse trekking over hoge passen en diepe rivierdalen, of een professionele expeditie naar besneeuwde bergtoppen, naar Kirgizië ga je ook om te wandelen.

"Tijdens je reis door Kirgizië word je begeleid door een gids die alles voor je regelt: de homestays of hotels, de maaltijden, interessante fotostops en leuke excursies."

Lees meer >