Reisdocumenten voor Marokko

Voor een reis naar Marokko dien je in het bezit te zijn van een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Voor een reis korter dan negentig dagen naar Marokko heb je geen visum nodig.

Reisdocumenten

Voor Nederlandse reizigers geldt:

Bij YourWay2GO raden we je aan om op reis te gaan met een paspoort dat aan het eind van je reis nog minimaal zes maanden geldig is. Controleer altijd voordat je op reis gaat wanneer je paspoort verloopt. 

Alle Nederlandse reizigers dienen, ongeacht de leeftijd, in het bezit te zijn van een eigen internationaal paspoort. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je gemeente.

Wij raden je aan om een kopie van je paspoort op reis mee te nemen. Stop deze kopie bij je bagage. Mocht je onverhoopt je paspoort verliezen, dan heb je in ieder geval nog een kopie.

Een andere tip: stuur een scan van je paspoort naar je eigen e-mailadres. Dan kun je die ter plekke altijd uitprinten.

Visum

Hieronder vermelden wij de visumprocedure voor Marokko. Er staat vermeld wat bekend was bij het publiceren van deze editie voor reizigers met een Nederlandse of Belgische identiteit.

Voor een reis korter dan negentig dagen naar Marokko heb je geen visum nodig.

Neem als je over een andere nationaliteit beschikt contact op met de Marokkaanse ambassade en regel zelf een eventueel benodigd visum.